foto

Fernando Yapur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Agente 0013: Hermelinda linda II
1985 Contrato con la muerte
Escuadrón de la muerte, El
1984 Encuentro con la muerte
Judicial, El
Matar o morir
1983 Mercenários de la muerte
Niño pobre, niño rico
Renglones torcidos de Dios, Los
1982 Toña, nacida virgen
1981 El Santo proti vrahovi z televize
Mujeres de Jeremías, Las
1980 El ladrón fenomeno
1979 Guayana - Kult der Verdammten
1978 La muerte del soplon
Mil millas al sur
1977 Cascabel
El patrullero 777
Los temibles
1976 Diabólico, El
El hombre
Ministro y yo, El
1974 Doce malditos, Los
Kalimán en el siniestro mundo de Humanón
Pistolero del diablo
1973 Tigre de Santa Julia, El
1971 Aguilas de acero
Jesús, el niño Dios
Más allá de la violencia
1970 El Santo a Blue Demon ve světě mrtvých
1969 Santo en la frontera del terror
1968 Bajo el imperio del hampa
1967 Crisol
El silencioso
Operación 67
Seis días para morir
Su excelencia
1966 Asesino se embarca, El
Dos rivales, Los
Juan Pistolas
Tierra de violencia
Vuelve el Texano
1965 Padre Diablo, El
Perdóname mi vida
1964 La edad de piedra
Los hermanos Muerte
Ruletero a toda marcha
1963 Barridos y regados
Boj s ďáblem
Cuando los hijos se pierden
Santo en el hotel de la muerte
1962 Anděl zkázy
Bajo el manto de la noche
Extra, El
La muerte pasa lista
Nostradamus y el destructor de monstruos
Pilotos de la muerte
Sangre en el ring
Servicio secreto
1961 Duelo indio
Jóvenes y rebeldes
Neutrón el enmascarado negro
Rostro infernal
Tiro de gracia, El
1960 La máscara de hierro
1959 Ando volando bajo
Dos fantasmas y una muchacha
El regreso del monstruo
1958 Bajo el cielo de México
1957 Asesinos, S.A
El jinete sin cabeza
Muertos de risa
1956 El vividor
Primavera en el corazón
Viva la juventud!
1955 Seven Cities of Gold
Řeka a smrt
1954 Cuando me vaya
1952 El beisbolista fenómeno
Las Tres Alegres Comadres
1950 Desalmado, El

TV seriály

1965 I Spy (TV seriál)

Dokumentární

1980 Vida de nuestro señor Jesucristo, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace