foto

Jakov Kučerevskij

  • nar. 3.11.1975 (43 let)
    Novotroitskoye, Chersonská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bitva o Moskvu
2011 Bablo
2009 Melodija dlja šarmanki
2007 Ani krok zpět
Dva v odnom
Kukla
Silnější než oheň
2002 Čechovskije motivy

TV seriály

2017 Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
Vostok-Zapad (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Zabuď meňa, mama! (TV seriál)
2015 Volodymyrska 15 (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace