foto

Jack Schaefer

  • nar. 19.11.1907
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 24.1.1991 (83 let)
    Santa Fe, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Muž se srdcem kovboje (TV film) - kniha
1978 Stubby Pringle's Christmas (TV film) - povídka
1970 Monte Walsh - kniha
1965 Konyakçı - kniha
1964 Hrdinové bez kalhot - povídka
1956 Pocta zločinci - povídka
1953 Shane - kniha
The Silver Whip - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky