foto

Mathilde Bonnefoy

  • nar. 11.3.1972 (47 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2010 3
Orly
2009 International
Německo '09
2008 Slunovrat
2007 The Favor
2006 Paříži, miluji Tě
2004 True
2002 Dalších deset minut
Nebe
2000 Princezna a bojovník
1998 Lola běží o život

Dokumentární

2014 Citizenfour: Občan Snowden
2007 Neviditelní
2006 Anakonda Im Netz (TV film)
2003 Blues (TV seriál)
The Soul of a Man

TV pořady

2002 Durch die Nacht mit... (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Rammstein: Lichtspielhaus (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Dokumentární

2014 Citizenfour: Občan Snowden

Režijní filmografie

Dokumentární

2006 Anakonda Im Netz (TV film)

TV pořady

2002 Durch die Nacht mit... (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Rammstein: Lichtspielhaus (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace