foto

Luz María Aguilar

  • nar. 26.3.1935 (84 let)
    Ojinaga, Chihuahua, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Supervivientes de los Andes
1975 Laberinto de pasiones
Las fuerzas vivas
1969 Al fin a solas
1968 Dr. Satán y la magia negra
Pax?
1967 Cómo pescar marido
1966 Dos meseros majaderos
1965 La maldición de mi raza
Pistoleros del oeste
1964 El mundo de las drogas
1963 El norteño
1962 El caballo blanco
Estos años violentos
Las recién casadas
1961 Cosas prohibidas, Las
Diligencia de la muerte, La
La furia del ring
Matrimonios juveniles
Mujeres engañadas
Ojos tapatios
1960 La Llorona
Mundo, demonio y carne
Último mexicano, El
1959 Manicomio
Pistolas de oro
Siete pecados
Vivir del cuento
1958 El águila negra contra los enmascarados de la muerte
El águila negra en la ley de los fuertes
Mujeres encantadoras
1957 Una mujer mas
Una mujer más
1956 Caras nuevas
Con quién andan nuestras hijas
Juventud desenfrenada
1955 Las nenas del 7
Soy un golfo
1954 Maldita ciudad
1953 Amor de locura
Fruto de tentación
Sucedió en Acapulco

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2008 Alma de hierro (TV seriál)
La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2006 La fea más bella (TV seriál)
2004 Rubí (TV seriál)
2001 Navidad sin fin (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
Niño que vino del mar, El (TV seriál)
1998 Una luz en el camino (TV seriál)
Vivo por Elena (TV seriál)
1993 Divoké srdce (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1969 Concierto de almas (TV seriál)
Cosa juzgada (TV seriál)
1968 Cárcel de mujeres (TV seriál)
1963 La sombra del otro (TV seriál)

Dokumentární

1970 The World at Their Feet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky