foto

Evangeline Harrison

  • nar. 1934
    Brentford, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2003 Pomsta bratra
1998 Francouzova zátoka (TV film)
1993 Lady Chatterleyová (TV film)
You Me + It (TV film)
1991 Bye Bye Columbus (TV film)
1990 Hlas srdce (TV film)
1988 Buster
1987 Modlitba za umírající
1986 Byli jednou dva (TV film)
Duet pro jednoho
Hra na vraždu (TV film)
Murrow (TV film)
1985 Bílé noci
1984 Duch Vánoc (TV film)
Sakharov (TV film)
1983 Red Monarch (TV film)
Superman 3
1979 Taxíkáři (TV film)
1976 Hotel Ritz
Yellow Dog
1975 Man from Nowhere, The
1974 Ohrožení Britannicu
Vampira
1973 Urážka
1972 Do řady!
The Pied Piper
1971 Chyťte Cartera
Macbeth
1970 There's a Girl in My Soup
1969 De Sade
Kouzelný Kristián
Obývací ložnice
1964 Goldstein

TV seriály

1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1994 Smrt pampeliškám (TV seriál)
1990 Do poslední pence (TV seriál)
1978 Out (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky