foto

Oleg Turanskij

  • nar. 15.10.1983 (37 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Ja s toboju
Ot jakby (TV film)
2012 Lekcii dlja domochozjajek (TV film)

TV seriály

2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
2016 Vtoroje dychanije (TV seriál)
2015 Volodymyrska 15 (TV seriál)
2014 Temnyje labirinty prošlogo (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Pravo na pomilovanije (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky