foto

Peter Bankolé

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sweetness in the Belly
2015 Danny and the Human Zoo (TV film)
2013 Ranhojič
2011 Red Faction: Počátek (TV film)

TV seriály

2017 Dívčí spolek (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2016 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2015 River (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
The Wrong Man (S03E02)
2011 Vláda (TV seriál)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – první část (S02E07)
2005 The Rotters' Club (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky