foto

Džun'iči Cuzuki

  • nar. Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 HAMU: kóan keisacu no otoko (TV film)
2007 Čuraumi kara no nengadžó (TV film)
2006 Gógai! Džiken kiša Misaki (TV film)
Towa ni Tomo ni (TV film)
Šinmai džiken kiša Misaki 2 (TV film)
1996 Tomoko no baai

TV seriály

2018 Daisy Luck (TV seriál)
2017 Hanzai Shokogun Season 1 (TV seriál)
Hanzai Shokogun Season 2 (TV seriál)
2016 Yassan: tsukiji hatsu! oishii jikenbo (TV seriál)
2015 Kokoro ga Pokitto ne (TV seriál)
2014 Hottokenai madžotači (TV seriál)
Lost Days (TV seriál)
Mama to papa ga ikiru rijú (TV seriál)
2013 Karamázofu o kjódai (TV seriál)
2012 Kazoku no uta (TV seriál)
2011 Hanazakari no kimitači e: ikemen paradaisu 2011 (TV seriál)
2010 JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
2009 Ketsuekigata betsu onna ga kekkon suru hôhô (TV seriál)
Koishite akuma: Vanpaia bôi (TV seriál)
2008 Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
Mendol (TV seriál)
2007 Pazuru (TV seriál)
2006 Ns`あおい (TV seriál)
2005 Jukunen Rikon (TV seriál)
2004 Medaka (TV seriál)
2003 Hakoiri Musume (TV seriál)
Kao (TV seriál)
2002 Seikei bijin (TV seriál)
Tentai Kansoku (TV seriál)
2000 Shokatsu (TV seriál)
1999 Omizu no hanamiči (TV seriál)
Rasen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace