foto

Megumi Sató

  • nar. 17.11.1984 (35 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dakishimetai
2013 Kurojuri danči
2012 Milocrorze
2010 Hana no ato
Kamisama herupu!
2009 Kamogawa horumó
2008 Boku no kanodžo wa saibógu
Dósókai
Hana jori dango: Fainaru
L: Change the World
Yonimo Kimyona Monogatari Spring Special (TV film)
2007 Kung Fu Kid
Nagai nagai satsujin
Příčesky
2006 Peanuts
Seishun kinzoku batto
2005 Garasu no tsukai
Tenši
2004 Fuyuzora ni Tsuki wa Kagayaku (TV film)
Gin no enzeru
2003 Warušawa no aki (TV film)
1998 Taxi Driver no Suiri Nisshi 10 (TV film)

TV seriály

2019 Saka no Tochu no Ie (TV seriál)
2018 Seigi no Se (TV seriál)
2017 Hijokko (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2016 Hipokuratesu no čikai (TV seriál)
2015 Hondana šokudó 2 (TV seriál)
2014 Hanasaku ašita (TV seriál)
2013 Danball Senki Wars (TV seriál)
Higanjima (TV seriál)
Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
Tsuma wa, Kunoichi (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2012 Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
2011 Guilty Crown (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Šukudžo (TV seriál)
2009 Harukanaru Kizuna (TV seriál)
2008 Čímu Bačisuta no eikó (TV seriál)
2007 Sunadokei (TV seriál)
Čiritotečin (TV seriál)
2006 Jaó (TV seriál)
Taijó no uta (TV seriál)
2005 Hana jori dango (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky