foto

Victoria Hopper

  • nar. 24.5.1909
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • zem. 22.1.2007 (97 let)
    Romney Marsh, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1948 Men of Darkness (TV film)
1939 Magic (TV film)
1938 London Wall (TV film)
The Constant Nymph (TV film)
1936 Laburnum Grove
Lonely Road, The
1935 Lorna Doone
1933 The Constant Nymph
1932 Nine Till Six

TV seriály

1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky