foto

Vivean Gray

  • nar. 20.7.1924
    Cleethorpes, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.7.2016 (92 let)
    Shoreham-by-Sea, West Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Poslední vlna
1975 Great McCarthy, The
Piknik na Hanging Rock
1973 Libido

TV seriály

1985 Anzacs (TV seriál)
Neighbours (TV seriál)
1983 Carson's Law (TV seriál)
Co přináší řeka (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
Power Without Glory (TV seriál)
The Sullivans (TV seriál)
1975 Lucky Colour Blue (TV seriál)
Solo One (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

2013 Televize vás vidí (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky