foto

Tara Pavoni

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Faraway Eyes
2018 The Bad Guys
2017 Police State
2016 Staring at the Sun
2015 You Bury Your Own
2014 Don Peyote
Happy Baby
2013 36 Saints
All That I Am
2012 Delivering the Goods

TV seriály

2014 Cop Show (TV seriál)

Dokumentární

2013 Zločin k nezapomenutí (TV seriál)
Who Killed Mr. Woodward? (S01E06)
Soudce, porotce, kat (S01E03)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky