foto

Vicky Binns

  • nar. 1981
    Bury, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Von Trapped (TV film)

TV seriály

2013 Textilka (TV seriál)
2012 Crime Stories (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2000 Nature Boy (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 The 1st TVNow Awards (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace