foto

Tina O'Brien

  • nar. 7.8.1983 (36 let)
    Rusholme, Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)
2002 Dick Whittington (TV film)

TV seriály

2012 Crime Stories (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2010 Accused (TV seriál)
Helen's Story (S01E03)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 Coronation Street: Confidential (TV seriál)
2005 The 100 Greatest Family Films (TV film)
2003 Brainiac: Šílená věda (TV seriál)
Coronation Street Secrets (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 National Television Awards 2015 (TV pořad)
2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad)
Hell's Kitchen (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace