foto

Cory Lerios

  • nar. 12.2.1951 (67 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
2000 Murder in the Mirror (TV film)
1999 Test of Love, A (TV film)
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
Fotograf
Manželství z rozumu (TV film)
1997 Neviditelné komando (TV film)
Rychlá kola (TV film)
Smrt v odlesku slávy (TV film)
1996 Anděl strážný v nebezpečí (TV film)
Pád do tmy (TV film)
Unesli mi ženu (TV film)
1995 Baywatch: Forbidden Paradise
1994 Deadly Vows (TV film)
Thunder in Paradise II
1993 Bod varu
Hřmění v ráji
Věž (TV film)
1992 Ve stínu gangu
1991 Dětská hra 3
Entertainers, The (TV film)
1990 Noční anděl
To My Daughter (TV film)
1988 Police Story: Burnout (TV film)
1986 Ztřeštěné léto

TV seriály

2013 SAF3 (TV seriál)
2007 Země dinosaurů (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Delfín Flip (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Mighty Max (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Ohara (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1972 Drákula roku 72´

Dokumentární

1971 Medicine Ball Caravan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace