foto

Cory Lerios

  • nar. 12.2.1951 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
2000 Murder in the Mirror (TV film)
1999 Test of Love, A (TV film)
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
Fotograf
Manželství z rozumu (TV film)
1997 Rychlá kola (TV film)
Smrt v odlesku slávy (TV film)
Stínové komando (TV film)
1996 Anděl strážný v nebezpečí (TV film)
Pád do tmy (TV film)
Unesli mi ženu (TV film)
1995 Baywatch: Forbidden Paradise
1994 Deadly Vows (TV film)
Thunder in Paradise II
1993 Bod varu
Hřmění v ráji
Věž (TV film)
1992 Ve stínu gangu
1991 Dětská hra 3
The Entertainers
1990 Noční anděl
To My Daughter (TV film)
1988 Police Story: Burnout (TV film)
1986 Ztřeštěné léto

TV seriály

2013 SAF3 (TV seriál)
2007 Země dinosaurů (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Rescue Me (S11E22)
Makapu'u Lighthouse (S11E21)
Boiling Point (S11E17)
další epizody (6)
2000 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Black Widow (S11E11)
Ties That Bind (S11E10)
Ben (S11E09)
další epizody (16)
1999 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Gold from the Deep (S10E10)
Weak Link (S10E03)
Mahalo Hawaii (S10E02)
další epizody (14)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vrchol (S09E11)
Přátelé navěky (S09E10)
The Swimmer (S09E09)
další epizody (15)
1997 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Únos (S08E11)
1996 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Lost and Found (S06E18)
Sail Away (S06E17)
Volný pád (S06E16)
další epizody (8)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Delfín Flip (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Sweet Dreams (S06E10)
Home Is Where the Heat Is (S06E09)
Útěk z místa nehody (S06E08)
další epizody (13)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Krize (S05E13)
Horký vítr (S05E09)
Poklad kapitána Flynna (S05E08)
další epizody (14)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Mighty Max (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
The Child Inside (S04E11)
Tower of Power (S04E10)
Ironman Buchannon (S04E09)
další epizody (13)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Otázka života a smrti (S03E11)
Atentát (S03E10)
Plavčíci neumějí skákat (S03E09)
další epizody (9)
1991 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Příšera v zálivu 2/2 (S02E02)
Příšera v zálivu 1/2 (S02E01)
1990 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Zemětřesení (S01E22)
Staří přátelé (S01E21)
Velký závod (S01E20)
další epizody (10)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Setkání (S01E12)
Chraň mě (S01E11)
Šílenec z mokřin (S01E10)
další epizody (11)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Ohara (TV seriál)

Hudební videoklipy

1993 Jimi Jamison - I'm Always Here (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1972 Drákula roku 72´

Dokumentární

1971 Medicine Ball Caravan

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

1993 Jimi Jamison - I'm Always Here (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky