foto

Katharina Schmidt

  • nar. 1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bumpy Night

TV seriály

2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Beste Freundin (S16E02)
2014 V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
2008 Wilsberg (TV seriál)
Interne Affären (E24)
2006 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Smolařka Marie (S37E07)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2009 Wir sind Österreich (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Was Hessen wünschen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky