foto

Adam Brix

  • nar. 17.11.1978 (40 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Země ze skla
2017 Abu Adnan
Altmuligmand
Sázka na všechno
2016 Antboy 3
Život pod psa
2015 Iqbal a tajný vzorec
2014 Zabijáci
2013 Detektivové
2012 Ud af mørket
2009 Lovec mozků
Profetia
2008 Blå mænd
2007 Ztracený poklad templářských rytířů 2
2005 Game Over
2000 Blikající světla
1987 Kampen om den røde ko

TV seriály

2019 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
2018 Kriger (TV seriál)
Rotten (E05)
2016 Bedrag (TV seriál)
2014 Bankerot (TV seriál)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2011 Vláda (TV seriál)
Vzhůru do boje (S02E04)
Poslední dělník (S02E03)
2009 Kristian (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2004 Svarte penger, hvite løgner (TV seriál)
1998 Hvide løgne (TV seriál)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace