foto

Javier Gómez

  • nar. 2.10.1956 (62 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Todo contigo (TV film)
2000 Cuando calienta el sol
1994 Educación sexual en breves lecciones
1963 Corazón de niño
1959 Yo pecador

TV seriály

2012 Mujer de Judas, La (TV seriál)
2011 Herederos del Monte, Los (TV seriál)
2010 Malparida (TV seriál)
2007 Duas Caras (TV seriál)
2002 Vale Todo (TV seriál)
2001 Pedro el escamoso (TV seriál)
2000 Golpe bajo (TV seriál)
1999 Marido y mujer (TV seriál)
1998 Reina de corazones (TV seriál)
Señora (TV seriál)
1997 Rivales por accidente (TV seriál)
1996 Canción de amor (TV seriál)
María la del Barrio (TV seriál)
1994 Caminos cruzados (TV seriál)
Prisionera de amor (TV seriál)
1993 Valentina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace