foto

Sérgio Godinho

  • nar. 31.8.1945 (75 let)
    Oporto, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Refrigerantes e Canções de Amor
2007 Mistério da Estrada de Sintra, O
1998 Requiem
1996 O Judeu
1992 Un ballon dans la tête (TV film)
1989 President's Target
Street of No Return
1985 Herbe rouge, L' (TV film)
1981 Guérilléra, La
1980 Soleil en face, Le
1977 Uppdraget

TV seriály

2001 Sociedade anónima (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1988 Civilisations (TV seriál)
La valise en carton (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky