foto

Sérgio Godinho

  • nar. 31.8.1945 (74 let)
    Oporto, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Mistério da Estrada de Sintra, O
1998 Requiem
1996 O Judeu
1992 Un ballon dans la tête (TV film)
1989 President's Target
Street of No Return
1985 Herbe rouge, L' (TV film)
1981 Guérilléra, La
1980 Soleil en face, Le
1977 Uppdraget

TV seriály

2001 Sociedade anónima (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
1988 Civilisations (TV seriál)
Mala de Cartão, A (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1987 Repórter X
1980 Kilas, o Mau da Fita
Soleil en face, Le

TV seriály

2008 Equador (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky