foto

Alexandre de Sousa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 O delfínu
1997 Závěť pana Napumocena
1996 Flics de choc: La dernière vague (TV film)
O Judeu
Pandora
Sur un air de mambo (TV film)
1993 L'Oeil qui ment
Silný čaj s citronem
1992 Réveillon, c'est à quel étage?, Le (TV film)
1991 Ao Fim da Noite
Tribu, La
1990 1871
1987 Brute, La
1985 Le Soulier de satin
1984 Grens, De
Notre mariage
1981 Guérilléra, La

TV seriály

2012 Dancin' Days (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2009 Perfeito Coração (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
Deixa-me Amar (TV seriál)
2006 Doce Fugitiva (TV seriál)
Floribella (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2001 Anjo Selvagem (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
Super Pai (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
1998 Médico de Família (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
Novacek (TV seriál)
1993 Deux justiciers dans la ville (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
1991 Jolly Joker (TV seriál)
Napoléon et l'Europe (TV seriál)
1989 Mon dernier rêve sera pour vous (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1988 Civilisations (TV seriál)
Homens da Segurança, Os (TV seriál)
Passerelle (TV seriál)
1984 Homme de Suez, L' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace