foto

Ferenc Némethy

  • nar. 19.2.1926
    Hajdúdorog, Maďarské království
  • zem. 8.4.2003 (77 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Mix
2001 Hamvadó cigarettavég
1999 Marie, matka boží (TV film)
Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
1997 Hráč
1996 Aranyoskáim (TV film)
Rasputin (TV film)
1995 Alfred
Erdélyi dekameron (TV film)
Helyet az ifjúságnak (TV film)
1994 Devictus Vincit (TV film)
Pá Drágám (TV film)
Szent Gellért legendája (TV film)
1991 Próbababák bálja, A (TV film)
Pénzt, de sokat! (TV film)
1990 Dcera temnot (TV film)
Holnapra a világ (TV film)
Magyar rekviem
Max a Helena (TV film)
Szoba kiáltással
1989 Barbárok (TV film)
Halállista (TV film)
Tihamér (TV film)
Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1988 A bikafejű szörnyeteg (TV film)
A nagy képmás (TV film)
Szigorú idők (TV film)
Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1987 A komáromi fiú (TV film)
A nagy varázslat (TV film)
A nap lovagja (TV film)
Dada (TV film)
Hóhatár (TV film)
Poslední rukopis
Valčík na banánové slupce
1986 A kaméliás hölgy (TV film)
Az aranyifjú (TV film)
Hajnali párbeszéd (TV film)
Miklós Akli
Nyári keringő (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
Mata Hari
1984 Béla király (TV film)
Milenci na odpoledne
1983 A tranzitutas (TV film)
Egymilliárd évvel a világ vége elött (TV film)
Három kövér, A (TV film)
Néma levente (TV film)
Visszaesök
1982 Rest Miska (TV film)
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
A szürke eminenciás (TV film)
Agyrémek (TV film)
Asszonyok (TV film)
Dočasný ráj
Frère Martin (TV film)
Pohanská madona
Rang és mód (TV film)
Ztřeštěná rodinka
1980 A fejenincs Írástudó (TV film)
Aelita (TV film)
IV. Henrik király (TV film)
Kojak Budapesten
Látástól vakulásig (TV film)
Střed světa (TV film)
Szetna, a varázsló (TV film)
1979 Csillag a máglyán
Napforduló (TV film)
Negyedik menet (TV film)
Setkání s Markem
Szávitri, az asszonyi hüség dicsérete (TV film)
Tizenhat város tizenhat lánya (TV film)
1978 A Zebegényiek (TV film)
A közös bűn
Az elefánt (TV film)
Kalaf és Turandot története (TV film)
Mednyánszky (TV film)
Mrtvá schránka
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
Galilei (TV film)
Ki látott engem?
Szerelem bolondjai (TV film)
Volt egyszer egy színház (TV film)
1976 A méla Tempefői (TV film)
Epidemie
Húsvét (TV film)
Operabál 13 (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
Az Elnökasszony (TV film)
Az áruló (TV film)
Forduljon Psmithhez (TV film)
János király (TV film)
Tři dny a tři noci
1974 A locsolókocsi
Krémes (TV film)
Medik (TV film)
Nincs többé férfi (TV film)
Nász a hegyen (TV film)
Sosem lehet tudni (TV film)
Tigrisugrás (TV film)
1973 A menekülő herceg (TV film)
Az 1001. kilométer (TV film)
Az ember melegségre vágyik (TV film)
Bolond és szörnyeteg (TV film)
III. Richárd (TV film)
Kouzelný kožíšek
Különös vadászat (TV film)
Lányarcok tükörben
1972 Byla jednou jedna rodina
Fortélyos asszonyok (TV film)
Gránátköves karék (TV film)
Králíci v šatně
Lányarcok tükörben
Měl jsem dvaatřicet jmen
Stal jsem se mužem zákona
1971 A Danaida (TV film)
A gyilkos a házban van
A hasonmás (TV film)
A visszaeső bűnös (TV film)
Az édenen innen és túl (TV film)
Budai Nagy Antal (TV film)
Dny čekání
Széchenyi meggyilkoltatása (TV film)
Vrah je v domě
1970 Arc
Csak egy telefon
Kedd, szerda, csütörtök (TV film)
Krebsz, az isten
1969 Krisztina szerelmese (TV film)
Sziget a szárazföldön
Virágvasárnap
Vymrštěný kámen
Zakázané území
1968 Levelek Margitnak (TV film)
Mi lesz veled Eszterke?
1967 Ezek a fiatalok
1965 Zamilovaní cyklisté

TV seriály

2000 Pasik! (TV seriál)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
A dögkút (E02)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (9)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
Díjugratás (E27)
další epizody (9)
1993 Kisváros (TV seriál)
Égi vendég (E13)
Mama csak egy van (E10)
1992 Le trésor des Templiers (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 Eszmélet (TV seriál)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)
Stay Lucky (TV seriál)
Szindbád nyolcadik utazása (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Szomszédok (TV seriál)
1985 Kémeri (TV seriál)
Statárium (E03)
Széchenyi napjai (TV seriál)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Ausztria-Magyarország 1838-1847 (E01)
1981 Petőfi (TV seriál)
Deákpályám (E02)
1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A holtak nem beszélnek (S03E03)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Háromnapos ünnep (E04)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (4)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Afanázia (E10)
A vésztörvényszék (E09)
1974 Családi kör (TV seriál)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A négylevelű lóhere (S01E02)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
A Galilei-állomás rejtélye (E02)
Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1972 Kiskirályok (TV seriál)
Villa a Lidón (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Zenés TV színház (TV seriál)
Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Az áruló (E05)
další epizody (6)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
Bors (TV seriál)
Az attasé (S02E04)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós
1989 Az öreg gavallér

Divadelní záznam

1984 Ványa bácsi (divadelní záznam)
1980 A meráni fiú (divadelní záznam)
1974 A hattyú (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky