foto

Hélène de Saint-Père

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Les Apparences
2019 Les Mystères du Bois Galant
2018 Jacqueline Sauvage, c'était lui ou moi (TV film)
2016 Bébés Volés (TV film)
Les Liens du cœur (TV film)
2013 Dangereuses retrouvailles (TV film)
2011 L'Infiltré (TV film)
Tu seras mon fils
2010 Frileux, Les (TV film)
Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
La Vénitienne (TV film)
2009 Entre deux eaux (TV film)
2008 Dívka z Monaka
2007 Myslím, že ji miluji
2006 Tajemné dítě (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Peindre ou faire l'amour
2003 Il est plus facile pour un chameau...
2002 Amant de mes rêves (TV film)
Kůže anděla
L'Ami de Patagonie (TV film)
Páteční večer
2001 Maimiti, dítě ostrovů (TV film)
1997 Autre chose à foutre qu'aimer
Féminin masculine (TV film)
Monde d'Angelo, Le (TV film)
Vie comme un dimanche, La (TV film)
1996 Emma - Première mission (TV film)
1995 Coeur étincelant, Le (TV film)
Sept en attente
1994 Faussaires, Les
1993 Le Don (TV film)
1992 La règle du je
1990 Bál guvernéra
L'hiver à Lisbonne
Miss Missouri
1989 J'aurais jamais dû croiser son regard
Le conte d'hiver (TV film)
1987 Hôtel de France

TV seriály

2017 Vlčí instinkt (TV seriál)
Na cestě (S03E02)
Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 1 (S05E09)
Révision partie 2 (S05E06)
Révision partie 1 (S05E05)
2015 La Stagiaire (TV seriál)
Bien d'exception (S01E02)
2013 La Croisière (TV seriál)
Mongeville (TV seriál)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Question d'eau de vie... ou de mort (S02E01)
Enquêtes réservées (TV seriál)
L'Amour à mort (S05E06)
Routards du crime (S05E04)
Beauté fatale (S05E03)
další epizody (5)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
Bâtarde (E01)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Renaissance (S02E07)
Famille d'accueil (TV seriál)
Alerte enlèvement partie 1 (S09E03)
2009 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
Deux amis (S01E04)
Jurés, Les (TV seriál)
2004 Docteur Dassin, généraliste (TV seriál)
2002 Brigade des mineurs (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1999 Scherpa (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Vražda v kupé první třídy (E31)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Programme de substitution (S03E05)
1996 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Silence... hôpital (S02E01)
1994 La mondaine (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1988 Coup de foudre (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1987 Il était une fois dix neuf acteurs (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky