foto

Valerie Edmond

  • nar. 1969
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Jak ukrást nevěstu
2003 The Deal (TV film)
2002 Honeytrap, The
2000 Bílá vdova
Láska a vášeň
Spoluvina
1999 One More Kiss
Šimon Mág
1997 Divoká stvoření

TV seriály

2014 Cizinka (TV seriál)
2013 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Fatherly Love (S07E04)
2012 Lip Service (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1996 Crow Road, The (TV seriál)
1995 Agony Again (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1990 Inspektor Taggart (TV seriál)
Uhranutí (S06E01)
1988 Inspektor Taggart (TV seriál)
Dvojitý risk (S04E03)

Dokumentární

2002 Timeshift (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky