foto

John Young

  • nar. 16.6.1916
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 30.10.1996 (80 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Justice Game, The (TV film)
1983 Every Picture Tells a Story
1981 Ohnivé vozy
Zloději času
1979 Black Jack
Život Briana
1978 My Way Home
1977 Moonshine County Express
1975 Monty Python a Svatý Grál
1973 Rituál
1971 The Massacre of Glencoe
1969 Kruhy na vodě
1961 No Thoroughfare (TV film)
1951 Scrooge

TV seriály

1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 The Houseman's Tale (TV seriál)
1980 Mackenzie (TV seriál)
Square Mile of Murder (TV seriál)
1979 The Camerons (TV seriál)
The Omega Factor (TV seriál)
1977 Rob Roy (TV seriál)
1976 Flight of the Heron, The (TV seriál)
1975 Days of Hope (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Late Night Drama (TV seriál)
1973 Scotch on the Rocks (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Secret Life of Brian - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace