foto

Aidan Woodward

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Svět draků (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Svět draků (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Úžasné hotely (TV seriál)
2013 Koupil jsem si vlastní deštný prales (TV seriál)
Vautours africains: le bal funèbre (TV film)
2012 Vítejte v Indii (TV seriál)
2011 River Cottage – Já se svou zeleninou (TV seriál)
2006 Zachránci primátů (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

1982 Nature (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky