foto

Peter Halliday

  • nar. 2.6.1924
    Wales, Velká Británie
  • zem. 18.2.2012 (87 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Lassie
2003 Hear the Silence (TV film)
2002 Night Flight (TV film)
2001 Anybody's Nightmare (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ester (TV film)
Births, Marriages and Deaths (TV film)
1982 Giro City
1976 Keep It Up Downstairs
1974 The Swordsman
1972 The Fast Kill
Virgin Witch
1967 Calamity the Cow
1962 Captain Clegg
Dilemma
1958 Dunkirk
1956 Anatomist, The (TV film)
Bitva u La Plata

TV seriály

2001 Micawber (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Our Friends in the North (TV seriál)
1994 Men of the World (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Yesterday's Dreams (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
1981 County Hall (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Watch All Night (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
How Green Was My Valley (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Looking for Clancy (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1974 Boy with Two Heads, The (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
UFO (TV seriál) - herec, a.z.
1969 Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Andromeda Breakthrough, The (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
Es ist soweit (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Scarf, The (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
Time of Day, A (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
2006 Evolution of the Invasion

Host

TV pořady

1982 No 73 (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky