foto

Naruši Ikeda

  • nar. 27.9.1962 (57 let)
    Fukuoka, prefektura Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blood Club Dolls 2
2019 Saišo no bansan
2017 Máme dceru
2016 HK Hentai Kamen Abnormal Crisis
2013 Madam Marmalade no ijô na nazo: Shutsudai hen
Madame Marmalade no Ijo na Nazo: Kaito Hen
Ore wa mada honki dašitenai dake
Superúchyl
Čúgakusei Marujama
2012 Gâru
Muse no kagami
Senčimentaru Jasuko
2011 Usagi Drop
2010 18-ban Hole (TV film)
28 1/2 mousou no kyojin
Nanase futatabi
2009 Fukuie Keibuho no Aisatsu (TV film)
Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
2008 Buta ga ita kjóšicu
Kiru
Za kódo: Angó
2006 Nihon činbocu
2005 Shiroh
2003 Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
Taikoki (TV film)
2000 Ai Kotoba wa Yuki (TV film)
1999 Happi gekijoban
1993 Akuyaku papa

TV seriály

2020 Bjóin no naošikata: Doctor Arihara no čósen (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Hamura Akira: Sekai de mottomo fuun na tantei (TV seriál)
Warui usagi Z (E07)
Warui usagi Y (E06)
Warui usagi X (E05)
další epizody (6)
2017 Hitoja no toge (TV seriál)
Sayonara, Enari-kun (TV seriál)
2016 Chef ~Mitsuboshi no Kyushoku~ (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Liquid: Oni no Sake, Kiseki no Kura (TV seriál)
Otona džoši (TV seriál)
2014 Heisei Saru Kani Kassenzu (TV seriál)
Inpei Sousa (TV seriál)
Massan (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
Seidžo (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Link (TV seriál)
Oh, My Dad!! (TV seriál)
Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
Saitó-san 2 (TV seriál)
Tenma-san gajuku (TV seriál)
2012 Going My Home (TV seriál)
Hitorišizuka (TV seriál)
Kamen Raidâ Wizâdo (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
2010 MM9 (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
Nihodžin no širanai nihongo (TV seriál)
Puro gorufâ Hana (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
2009 Jukemuri Sniper (TV seriál)
Orutorosu no inu (TV seriál)
Shakking ~ Zeni no Tatsujin (TV seriál)
The Quiz Show 2 (TV seriál)
2008 Kyatto sutorîto (TV seriál)
Otokomae! (TV seriál)
Purizunâ (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Kamen Rider Den-O (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Wagahai wa šufu de aru (TV seriál)
2004 Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
1999 Ringu: saišúšó (TV seriál)
1994 Furuhata Ninzaburo (TV seriál)
Haru jo koi (TV seriál)
1991 Jinan Jijo Hitorikko Monogatari (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky