foto

Illés Szabó

  • nar. 8.4.1948 (71 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tranzitidő (TV film)
2003 Telitalálat
1995 Istálló (TV film)

TV seriály

1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Szabadesés (E06)
Gyerekcsínyek (E05)
Gyilkos csomag (E04)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
Lány a híd alatt (E03)
A dögkút (E02)
Kazetta a szemüvegtokban (E01)
1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Előszezon (E38)
Várfesztivál (E36)
další epizody (5)
Öregberény (TV seriál)
Berényburger (S03E03)
1994 Öregberény (TV seriál)
A vadászat (S02E10)
A zsarolás (S02E05)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Telitalálat - kniha

Režijní filmografie

Filmy

2003 Telitalálat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky