foto

Madoline Thomas

  • nar. 2.1.1890
    Abergavenny, Monmouthshire, Wales, Velká Británie
  • zem. 30.12.1989 (99 let)
    Weston-super-Mare, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Past Caring (TV film)
1971 Burke and Hare
Prosím, pane!
1959 Barbed Wire and Bracken (TV film)
1957 Second Fiddle
Suspended Alibi
1956 Rogue's Yarn
1954 Radio Cab Murder
1953 The Square Ring
Valley of Song
1952 Ghost Ship
1950 No Trace
1949 Blue Scar
Poslední dny Dolwynu
1948 Emma (TV film)
Fly Away Peter

TV seriály

1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
Clayhanger (TV seriál)
Dickens of London (TV seriál)
Just William (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
My Brother's Keeper (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Pride and Prejudice (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky