foto

Bernard Archard

  • nar. 20.8.1916
    Fulham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.5.2008 (91 let)
    Witham Friary, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Tajné složky
1986 God's Outlaw
1985 Doly krále Šalamouna
1983 Al-mas' Ala Al-Kubra
Oddělené stoly (TV film)
Planeta Krull
1982 Inside the Third Reich (TV film)
1980 'Tis Pity She's a Whore (TV film)
A Tale of Two Cities (TV film)
Mořští vlci
1979 Churchill and the Generals (TV film)
1977 Philby, Burgess and Maclean (TV film)
1975 Útočiště
1974 Crown Matrimonial (TV film)
1973 Šakal
1971 Dad's Army
Macbeth
1970 Song of Norway
The Horror of Frankenstein
Zlomek strachu
1969 Případ zlaté husy
Run a Crooked Mile (TV film)
Tower of London: The Innocent (TV film)
Špinavá hra
1966 Spy with a Cold Nose, The
1965 Heiress of Garth (TV film)
1964 Silent Playground
1963 Seznam Adriana Messengera
1962 The Password is Courage
1961 Clue of the New Pin, The
Flat Two
Man Detained
1960 Městečko prokletých
1958 Corridors of Blood
Secret Man, The
1957 A Woman of Property (TV film)
1952 The Second Mrs. Tanqueray

TV seriály

1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Muž jménem Quinn (S05E10)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Charles Endell, Esq (TV seriál)
Dick Turpin (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
Sky (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
The Challengers (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Oh Brother! (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
Son of the Sahara (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Hit and Run (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Midnight Men, The (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Annabel (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Dokumentární

2003 Osirian Gothic
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace