foto

Lauren Certo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Vixen: The Movie

TV seriály

2017 The Flash (TV seriál)
Cause and Effect (S03E21)
2016 The Flash (TV seriál)
The Present (S03E09)
Rupture (S02E20)
Trajectory (S02E16)
2015 Vixen (TV seriál)
2013 Arrow: Blood Rush (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace