foto

Terry David Mulligan

  • nar. 30.6.1942 (77 let)
    New Westminster, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Music Teacher (TV film)
2009 Polární bouře (TV film)
2008 45 R.P.M.
Doznání (TV film)
Druhá žena (TV film)
2007 Don't Cry Now (TV film)
Passion´s Web (TV film)
2006 All She Wants for Christmas (TV film)
2005 Fantastická čtyřka
2004 Příběh Charlieho andílků (TV film)
2001 Náhle obnažená
2000 Tajemství pana Rice
Tajní agenti Crash & Byrnes
Ten, který přežil (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
Can of Worms (TV film)
Mystery, Aljaška
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Sweetwater (TV film)
1998 Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
Podezřelé chování
Temné úmysly (TV film)
Velký chlupáč (TV film)
1996 Hard Core Logo
Hledání spravedlnosti (TV film)
Neviděli jste mého syna? (TV film)
Stand Against Fear (TV film)
1995 Tajemný klášter
1994 Someone Else's Child (TV film)
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1991 Eye of the Widow
Tajemná schůzka
1990 Kdopak to mluví 2
1988 Hořící kříže
Znásilnění
1987 Vražedné očekávání (TV film)
Závazné mlčení (TV film)
1986 Chlapec, který uměl létat
Firefighter (TV film)
1985 Líbá, Mary (TV film)
1983 Haunting Passion, The (TV film)
Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
1981 Bitter Harvest (TV film)
1976 Supreme Kid, The
1974 Christina

TV seriály

2012 Lovci duchů (TV seriál)
Party On, Garth (S07E18)
2010 Superkočky (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Solitary (E11)
2006 Saved (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
Robson Arms (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Maintenance (E05)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Collateral Damage (S03E11)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Noxové (S01E07)
Milénium (TV seriál)
Weeds (S01E11)
Krajní meze (TV seriál)
Postranní myšlenky (S03E02)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Vesmír (S01E09)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 MacGyver (TV seriál)
Carla a Roxy je jedna žena (S05E10)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
The Currency We Trade In (S03E03)
School's Out (S02E22)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
How Much Is That Body in the Window? (S02E10)
Two for the Road (S02E04)
Street Legal (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Oheň a led (S03E05)
1972 The Beachcombers (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2018 Bachman
2009 Rise Up: Canadian Pop Music in the 1980s (TV film)
This Beat Goes On: Canadian Pop Music in the 1970s (TV film)
2006 Shakin' All Over! (TV film)
2003 Festivalový expres
1999 Barenaked in America

Host

TV pořady

1992 This Hour Has 22 Minutes (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace