foto

Michael Culver

  • nar. 16.6.1938 (79 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hra s nevěrou
2001 Anybody's Nightmare (TV film)
1989 Countdown to War (TV film)
1986 Alamut Ambush, The (TV film)
Cold War Killers (TV film)
Deadly Recruits (TV film)
1984 Cesta do Indie
1981 Bunker, The (TV film)
1980 Rain on the Roof (TV film)
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
1977 Philby, Burgess and Maclean (TV film)
1975 Nevhodné chování
1972 Fast Kill, The
1969 Body Stealers, The
Křížovka
Sbohem, pane profesore!
1965 Thunderball
1963 Srdečné pozdravy z Ruska

TV seriály

2008 Wallander (TV seriál)
2006 Impresionisté (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1996 Nikdykde (TV seriál)
Knightsbridge (E02)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1992 Growing Pains (TV seriál)
1991 Darling Buds of May, The (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
Shrinks (TV seriál)
1990 Green Man, The (TV seriál)
Piglet Files, The (TV seriál)
TECX (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
Hannay (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Musgraveský rituál (S01E03)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 Chessgame (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
Bounder, The (TV seriál)
Foxy Lady (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Lawsonova poslední bitva (S05E04)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
Fanny by Gaslight (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Härte 10 (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
No Exit (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
Guardians, The (TV seriál)
Persuasion (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Tales of Unease (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Revenue Men, The (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 The Spies (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Summer Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Three Dumas
1999 Colour of Justice, The (TV film)
1982 Běh času (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace