foto

Ellie Bamber

  • nar. 2.2.1997 (20 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Nutcracker and the Four Realms
2016 Neon Demon
Noční zvířata
Pýcha, předsudek a zombie
2014 Ztrácení

TV seriály

2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2012 Mateřské pouto (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace