foto

Andrew Cruickshank

  • nar. 25.12.1907
    Aberdeen, Aberdeenshire, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 29.4.1988 (80 let)
    Westminster, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Puccini (TV film)
1979 The Mourning Brooch (TV film)
1964 Murder Most Foul
1963 Come Fly with Me
1962 We Joined the Navy
1961 Greyfriars Bobby: The True Story of a Dog
1960 There Was a Crooked Man
Únos
1959 The 39 Steps
The Stranglers of Bombay
1958 A Question of Adultery
Innocent Sinners
1957 The Story of Esther Costello
1956 Bitva u La Plata
Secret Tent, The
1955 John and Julie
Mulberry Accelerator, The (TV film)
Richard III.
1954 John Wesley
1953 Kruté moře
1949 Paper Orchid
1947 The Mark of Cain
1946 The Thracian Horses (TV film)

TV seriály

1986 King & Castle (TV seriál)
1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál) - a.z.
1975 Arena (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1969 Stars on Sunday (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace