foto

Barbara Rafferty

  • nar. 1954
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Perfect Sense
2009 No Holds Bard (TV film)
2006 Poslední skotský král
1999 Drsný holky
1998 Acid House
1997 California Sunshine
Slab Boys, The
1995 Go Now
1973 Rituál

TV seriály

2016 Shetland (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2013 Katie Morag (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
River City (TV seriál)
Still Game (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Tinsel Town (TV seriál)
1999 Life Support (TV seriál)
1998 The Young Person's Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
1994 The Tales of Para Handy (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Your Cheatin' Heart (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Dvojitý risk (S04E03)
1987 Tutti Frutti (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
1990 Ex-S (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky