foto

Siobhan Redmond

  • nar. 27.8.1959 (61 let)
    Tollcross, Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dark Sense
2018 2:hod
Party začíná
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
2015 Neviditelný důkaz (TV film)
2010 Taggart: Cíle spravedlnosti (TV film)
Taggart: Padlí andělé (TV film)
Taggart: Tichá pravda (TV film)
Taggart: Zneužití důvěry (TV film)
Taggart: Špatná medicína (TV film)
1997 Deacon Brodie (TV film)
1995 Sorry About Last Night (TV film)
1994 Frankenstein
Zajatci
1992 Advocates II (TV film)
1989 Look Back in Anger (TV film)
1986 Duet pro jednoho
Půlměsíční ulice

TV seriály

2020 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2019 Queens of Mystery (German version) (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Queens of Mystery (TV seriál)
Smoke and Mirrors, Final Chapter (E06)
Smoke and Mirrors, First Chapter (E05)
Death by Vinyl, Final Chapter (E04)
další epizody (6)
2017 Dívčí spolek (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
The Replacement (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2013 Bob Servant Independent (TV seriál)
2012 Town, The (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
2008 Beautiful People (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stará křivda (S09E08)
2004 Moře duší (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
Smoking Room, The (TV seriál)
ZOO v krabici (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Ed Stone Is Dead (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Every Woman Knows a Secret (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
1997 Wokenwell (TV seriál)
1996 High Life, The (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 Gravy Train, The (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
Rab C. Nesbitt (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Na ostří nože (S02E01)
1985 Bulman (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Alfresco (TV seriál)
1982 There's Nothing to Worry About! (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)

Dokumentární

2009 Jonathan Meades: Off-Kilter (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Nina a neurony - jak se staví (TV pořad)
2014 Nina a neurony - digitální svět (TV pořad)
Nina a neurony sportují (TV pořad)
2013 Nina a neurony objevují modrou planetu (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky