foto

David Langton

  • nar. 16.4.1912
    Motherwell, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 25.4.1994 (82 let)
    Stratford-on-Avon, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Studená válka
1982 Charles & Diana: A Royal Love Story (TV film)
Svědek pro obžalobu (TV film)
1979 Kvintet
1978 A Question of Love (TV film)
1976 Neuvěřitelná Sarah
1966 The Heart of Midlothian (TV film)
1965 The Liquidator
1964 Perný den
The Pumpkin Eater
1963 Rule of Three
1960 Soudní procesy s Oscarem Wildem
The World of Suzie Wong
1957 Saint Joan
Seven Waves Away
1954 Seagulls Over Sorrento
1950 The Franchise Affair
1937 Double Exposures

TV seriály

1992 The Good Guys (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
Take Three Women (TV seriál)
1981 Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 The Spoils of War (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Clouds of Witness (TV seriál)
1971 The Ten Commandments (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Daniel Deronda (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
The Sex Game (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Enemy of the State, An (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Little Big Business, A (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
Walk a Crooked Mile (TV seriál)
1960 Golden Girl (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Electrode 93 (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace