foto

Stuart McGugan

  • nar. 2.3.1944 (74 let)
    Stirling, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Fitzroy
2001 Murphyho zákon (TV film)
2000 Ptáče (TV film)
1995 Some Kind of Life
1987 The Happy Valley (TV film)
1985 Operation Julie (TV film)
1979 Mourning Brooch, The (TV film)
1972 Madam Sin

TV seriály

2011 Postcode (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 The Creatives (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Strathblair (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
Uncle Jack and the Loch Noch Monster (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 Mike & Angelo (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
Tutti Frutti (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Oscar (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1977 Rob Roy (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
1975 Anne of Avonlea (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1973 Scotch on the Rocks (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace