foto

Derek Deadman

  • nar. 11.3.1940
    Fulham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.11.2014 (74 let)
    Frespech, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Druhá míza
Harry Potter a Kámen mudrců
1991 Robin Hood: Král zbojníků
1987 Sherlock Holmes: Znamení čtyř (TV film)
1985 Big Deal
Brazil
Lost in London (TV film)
Morons from Outer Space
1984 Amy (TV film)
1983 Beggar's Opera, The (TV film)
Funny Money
1982 Znamení květiny (TV film)
1981 Timon Aténský (TV film)
Zloději času
1980 Jablko
Taming of the Shrew, The (TV film)
1979 Dick Emery Comedy Hour, The (TV film)
Kdo bručí v base
Nightingale Sang in Berkeley Square, A
Taxíkáři (TV film)
1978 Hluboký spánek
1977 The Glitterball
Žvahlav
1976 Queen Kong
1974 What's Next? (TV film)
1973 Frankenstein: The True Story (TV film)
1972 Canterburské povídky
Darwin Adventure, The

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1994 The All New Alexei Sayle Show (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Armus se vrací (E02)
1989 A Tale of Two Cities (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
1985 Super Gran (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Jack of Diamonds (TV seriál)
1982 Dead Ernest (TV seriál)
Let There Be Love (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
Metal Mickey (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
The Fuzz (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
George & Mildred (TV seriál)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
Get Some In! (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
Not on Your Nellie (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Sir Yellow (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky