foto

David Yip

  • nar. 4.6.1951 (66 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Emper
2008 Act of Grace
2007 Liverpool Nativity (TV film)
2001 Teritorium
1999 Past
1996 Hamlet
1995 Rich Deceiver (TV film)
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)
1989 Fast Food
Vražda na Měsíci (TV film)
1987 Out of Order
1986 Ping Pong
1984 Indiana Jones a Chrám zkázy
1979 Quatermass Conclusion, The
1975 Savages (TV film)

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (5)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1993 Every Silver Lining (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
V záhrobí (S05E05)
1981 Chinese Detective, The (TV seriál)
1980 Adventure Game, The (TV seriál)
1979 Quatermass (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
3-2-1 (TV seriál)
1975 Cuckoo Waltz, The (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace