foto

Charlotte Flemming

  • nar. 3.7.1920
    Weimar, Německá říše
  • zem. 3.3.1993 (72 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1988 Schloß Königswald
1986 Die Letzte Rolle (TV film)
1985 Mamas Geburtstag (TV film)
1983 Die wilden Fünfziger
1982 Dr. Margarete Johnsohn (TV film)
1980 Ze života loutek (TV film)
1978 Fedora
Mann im Schilf, Der
1977 Der Schachzug (TV film)
Hadí vejce
Teerosen (TV film)
1976 Elixiere des Teufels, Die
Klaunovy názory
1975 Dubarry, Die
Frau Luna (TV film)
Heiratsvermittlerin, Die (TV film)
Strategen der Liebe (TV film)
1974 Frühlingsfluten (TV film)
Kurpfuscherin, Die (TV film)
Nie wieder Mary (TV film)
Zinngeschrei (TV film)
1973 Alle Menschen werden Brüder
1972 Don Pasquale (TV film)
Eugen Onegin (TV film)
Kabaret
Nasrin oder Die Kunst zu träumen (TV film)
1971 Baron Trotta
Karpfs Karriere (TV film)
Wölfe und Schafe (TV film)
1970 Einladung ins Schloss (TV film)
Königin Christine (TV film)
1969 Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
1968 Mathilde Möhring (TV film)
1967 Die Mission (TV film)
Die Mohrin (TV film)
Die Zimmerwirtin (TV film)
So war Herr Brummell (TV film)
1966 Grieche sucht Griechin
Stoppt die Welt - Ich möchte aussteigen (TV film)
1965 Das Liebeskarussell
Das große Ohr (TV film)
Die Sommerfrische (TV film)
Undine (TV film)
1964 Eurydike (TV film)
Minna von Barnhelm (TV film)
1963 Amphitryon 38 (TV film)
Der Parasit (TV film)
Grotte, Die (TV film)
Morálka 63
1962 Becket oder Die Ehre Gottes (TV film)
Die Großherzogin von Gerolstein (TV film)
Schneewittchen und die sieben Gaukler
1961 Die Ehe des Herrn Mississippi
Unser Haus in Kamerun
1960 Agatha, laß das Morden sein!
Der liebe Augustin
Gustav Adolfs Page
Heldinnen
1959 Geliebte Bestie
Marili
Věčně zpívají lesy
1958 Der Priester und das Mädchen
Gewisser Judas, Ein (TV film)
Hoch klingt der Radetzkymarsch
1957 Alle Wege führen heim
Die Heilige und ihr Narr
Die Lindenwirtin vom Donaustrand
Die Unentschuldigte Stunde
Für zwei Groschen Zärtlichkeit
Robinson nesmí zemřít
Wien, du Stadt meiner Träume
1956 Kaiserjäger
Kleines Zelt und große Liebe
Kronprinz Rudolfs letzte Liebe
Lügen haben hübsche Beine
Wenn wir alle Engel wären
Zwischen Zeit und Ewigkeit
1955 Die Barrings
Griff nach den Sternen
Rosen im Herbst
1954 Der letzte Sommer
Gefangene der Liebe
Geliebte Feindin
1953 Alles für Papa
Ein Herz spielt falsch
Fanfaren der Ehe
Muß man sich gleich scheiden lassen?
Solange Du da bist
1952 Illusion in Moll
Im weißen Rößl
In München steht ein Hofbräuhaus
1950 Gute Nacht, Mary - Die gestörte Hochzeitsnacht
1949 Einmaleins der Ehe
Quartett zu fünft
Verspieltes Leben

TV seriály

1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky