foto

John Kasarda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Dangerous Liaisons (TV film)
2012 Poslední kvartet
2009 Off Duty (TV film)
1999 Neodolatelná
1998 Stávka!
1988 Maškaráda

TV seriály

2019 Almost Family (TV seriál)
Fertile AF (E08)
Thankful AF (E07)
Kosher AF (E06)
další epizody (7)
The Tick (TV seriál)
Choose Love! (S02E10)
In the Woods (S02E09)
Joan! (S02E08)
další epizody (10)
2018 Rise (TV seriál)
Opening Night (E10)
Totally Hosed (E09)
The Petition (E08)
další epizody (9)
The Tick (TV seriál)
The End of the Beginning (Of the Start of the Dawn of the Age of Superheros) (S01E12)
Risky Bismuth (S01E10)
My Dinner with Android (S01E09)
další epizody (5)
2017 Doubt (TV seriál)
The Tick (TV seriál)
Rising (S01E06)
Fear of Flying (S01E05)
Party Crashers (S01E04)
další epizody (5)
2016 The Family (TV seriál)
What Took So Long (E12)
Election Day (E11)
Fun Ways to Tell Boyfriend You're Pregnant (E10)
další epizody (6)
2015 Allegiance (TV seriál)
Family Crisis (E13)
Those Who Help Themselves (E12)
Blowback (E11)
další epizody (12)
Sneaky Pete (TV seriál)
2014 Songbyrd (TV seriál)
2013 Deception (TV seriál)
2012 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Heart Failure (E16)
2010 Running Wilde (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Too Much Attitude and Not Enough Underwear (E21)
We All Saw This Coming (E20)
Can We Talk About the Gigantic Elephant in the Ambulance? (E13)
další epizody (6)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
další epizody (9)
Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Twenty: La Vie En Pose (S02E13)
Chapter Nineteen: Lovers' Leaps (S02E12)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Eighteen: Indecent Exposure (S02E11)
Chapter Seventeen: Bye, Bye Baby (S02E10)
Chapter Sixteen: Thanksgiving (S02E09)
další epizody (18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky