foto

Darja Luzina

  • nar. 24.4.1984 (36 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Palma
2013 Dva mgnovenija ljubvi (TV film)

TV seriály

2018 Staruški v begach (TV seriál)
2017 Perekrjostok (TV seriál)
2016 Kapitan policii metro (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Pochiščenije Evy (TV seriál)
2014 Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Osobyje otnošenija (E23)
2013 Falšivaja nota (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
Vsjo dělo v dome (S02E02)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Flešmob (S01E19)
Etot šou-bizněs (S01E16)
Granatovyj braslet (S01E13)
další epizody (9)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2006 Stalin.Live (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky