foto

Sabine Kückelmann

  • nar. 10.12.1957 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Modelky (TV film)
1988 Die Venusfalle
1986 Afrika am Rhein (TV film)
1983 Hure (studentský film)
1982 Der Fan
Parsifal

TV seriály

1988 Feuerbohne e.V. (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Im Namen der Tiere

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Im Namen der Tiere

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 Im Namen der Tiere

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Im Namen der Tiere

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky