foto

Catherine Walker

  • nar. 1975
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Curse of Audrey Earnshaw
2019 Rose Plays Julie
2018 Cellar Door
We Ourselves
2017 Doba nevěrná
2016 Temná píseň
2014 Patrikův den
2013 Dark Touch
2011 Druhá strana (TV film)
2010 Přestupný rok
2007 Northangerské opatství (TV film)
2003 Conspiracy of Silence

TV seriály

2020 Prokletá (TV seriál)
Oběť (E10)
Jedy (E09)
Královna víl (E08)
další epizody (10)
2019 Resistance (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Shetland (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
Episode 1 (S05E01)
2018 Finding Joy (TV seriál)
Rig 45 (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Versailles (TV seriál)
Odhalení (S03E07)
Kolo Štěstěny (S03E06)
Posmrtný život (S03E05)
další epizody (7)
2017 Acceptable Risk (TV seriál)
Versailles (TV seriál)
Z krve a kamene (S02E10)
Sedm stínů (S02E09)
Nový režim (S02E08)
další epizody (9)
2015 Critical (TV seriál)
2013 Life of Crime (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
2010 The Silence (TV seriál)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Špatná perspektiva (S03E03)
2006 Perfect Day: The Funeral (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky