foto

Catherine Walker

  • nar. 1975
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Delinquent Season
2016 Temná píseň
2014 Patrikův den
2013 Dark Touch
2011 Druhá strana (TV film)
2010 Přestupný rok
2007 Northangerské opatství (TV film)
2003 Conspiracy of Silence

TV seriály

2018 Rig 45 (TV seriál)
Versailles (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Acceptable Risk (TV seriál)
Versailles (TV seriál)
Of Blood and Stone (S02E10)
Sept ombres (S02E09)
Nouveau régime (S02E08)
další epizody (9)
2015 Critical (TV seriál)
2013 Life of Crime (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
The Silence (TV seriál)
2006 Perfect Day: The Funeral (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace