foto

Christiaan Wagener

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Mstitel (TV film)
2005 Obhájce smrti (TV film)
2004 Neumírej sám
2002 Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
Pilotova žena (TV film)
Válka surfařů
1999 Kurýr
Malé hříchy (TV film)
Život panny
1997 Smrt na Everestu (TV film)
1996 Titanic (TV film)
1995 Letci z Tuskegee (TV film)
Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
1994 Because Mommy Works (TV film)
Hra o přežití
Zóna soumraku (TV film)
1993 Vrah z Heartlandu (TV film)

TV seriály

1997 Poslední don (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky