foto

Alexandr Usťugov

  • nar. 17.10.1976 (44 let)
    Ekibastuz, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sojuz spasenija
2018 Belyje noči
2017 Vosem busin na tonkoj nitočke (TV film)
2016 Viking
2014 Sled tigra (TV film)
Úžeh
2011 8 časov
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
2006 Obratnyj otsčet

TV seriály

2020 Ochota na pevicu (TV seriál)
Vampiry sredněj polosy (TV seriál)
2019 Rikošet (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
Lepší než my (TV seriál)
Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
2017 Naljot (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vlasť i zakon (S11E04)
Něprikasajemyje (S11E03)
Pravo ubivať (S11E02)
další epizody (4)
2016 Lučik (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Labirint (S10E04)
Doverennoje lico (S10E03)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)
další epizody (4)
2015 Čuma (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
Safari na ochotnikov (S09E03)
Něvidimki v těmnotě (S09E02)
další epizody (4)
2014 Mentovskije vojny (TV seriál)
Posledňaja vojna (S08E04)
Kitajskaja ničja (S08E03)
Bolšoj brat (S08E02)
další epizody (4)
2013 Privet ot Kaťuši (TV seriál)
2012 Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
Něvskije partizany (S07E05)
Granica zla (S07E04)
další epizody (6)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
Česť mundira (S06E03)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
další epizody (6)
2010 Mentovskije vojny (TV seriál)
S čistoj sovesťju (S05E02)
Drugaja reka (S05E01)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2008 Otcy i děti (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
Zolotaja strela (S04E01)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
Obraz vraga (S03E02)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Zakon džunglej (S02E02)
Za nědělju do vesny (S02E01)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Vojna kompromatov, ili Fabrika grjoz (S03E11)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Čuma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky