foto

Alexej Zavjalov

  • nar. 17.12.1974
    Volgograd, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 30.9.2011 (36 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dům větru
Mantikora
2009 Čelověk, kotoryj znal vsjo
2008 Maltijskij krest
Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
2004 Posylka s Marsa

TV seriály

2011 Golubka (TV seriál)
2010 V lesach i na gorach (TV seriál)
Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Krem (TV seriál)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
Zolotaja strela (S04E01)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Dvorjanskoje sobranije (E18)
Atlantida (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
Obraz vraga (S03E02)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Zakon džunglej (S02E02)
Za nědělju do vesny (S02E01)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace